Beşiktaş camiasının tamamlanmasını heyecanla beklediği Vodafone Arena’da mutlu sona artık az kaldı... 2013 yılında yıkılıp yeniden yapımına başlanan ve kaba inşaatı ile çatısının montajı tamamlanan 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksi için stada ismini veren sponsor firmanın 19 Mart için tören hazırlığında olması taraftarı heyecanlandırdı. FANATİK’in Türkiye’ye duyurduğu haber, özellikle sosyal medya üzerinden Beşiktaşlı futbolseverlerde büyük heyecan yaratırken, dün kısa süre içerisinde Twitter’da en çok konuşulan konular arasında da yer aldı.

Taraftardan hücum var

Türk futbolunun çınarının 113. yaş gününde yani 19 Mart 2016’da kapılarını açacak olan Kartal’ın yeni mabedi için satışta bulunan kombinelere ilgi de katlandı. Yaklaşık 3 yıldır hayalini kurdukları günü kaçırmak istemeyen Siyah-Beyazlılar’ın bu konuda özellikle Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarda kombine kartlara hücum ettikleri belirlendi. 

Saat için de girişim var

Siyah-Beyazlılar’ın, Süper Lig’in 26. haftasındaki Antalyaspor mücadelesinin gününe denk gelecek maç öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bu karşılaşmanın saatinin de 19.03 olarak belirlenmesini isteyeceği ifade edildi.

kaynak: fanatik