Süper Lig ekipleirnden Beşiktaş, milli futbolcu Kaan Ayhan için yaz transfer döneminde ısrarlı girişimlerde bulunmuş ancak kulübü Sassuolo olumsuz yanıt vermişti. vermişti.

Başarılı stoperden vazgeçmeyen Siyah Beyazlı takımın, İtalyan ekibinin oyuncu hakkındaki kararını değiştirmesini bekliyor.

Sassuolo'yu ikna etmeye çalışan Beşiktaş, bu transferi ocak ayında bitirmeyi hedeflediği de çıkan haberler arasında yer alırken, Serie A'da fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki futbolcunun da haber göndererek Siyah Beyazlı kulübe gelmeye hazır olduğunu dile getirdiği belirtiliyor.

Öte yandan geçtiğimşiz sezon Sassuolo formasıyla 23 karşılaşmada forma giyen Kaan Ayhan, skora da 1 asistlik katkıda bulundu. 26 yaşındaki milli stoper, bu sezon ise 3 mücadelede ter dökerken toplam 98 dakika sahada kaldı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Premier Lig ekibi Everton ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli golcü Cenk Tosun ile ilgili düşüncesi hazirana kadar beklemek olduğu ifade edildi.

30 yaşındaki milli futbolcunun, tam hazır hale gelmesinin şubat ayını bulabileceği belirtilirken ayrıca yüksek maliyetli sözleşmesi nedeniyle sezon sonu daha iyi koşullarda transfer edilebileceği öne sürülüyor.

Kaynak: Fotomaç