Spor Toto Süper Lig’de lider Sivasspor’a, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı mağlubiyet alarak Beşiktaş  taraftarını hem üzen hem de kızdıran Siyah Beyazlı ekipte son dönemde soyunma odaları adeta tartışma alanlarına döndüğü öne sürüldü.

Sivasspor ve Erzurumspor maçlarının ardından futbolcular ile teknik ekibin oynanan futbolla ilgili tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı’nın sürekli oynanan futboldan şikayet ettiği bildirilirken, takımın kıdemli oyuncularının ise bazı yeni transferlerin gerektiği gibi mücadele etmediklerini sert bir dille ifade ettikleri öğrenildi. Yeni transferlerin çok azının sahada olduğunu teknik heyete ileten lider futbolcuların, taktikten öte takım olarak herkesin aynı tempoda oynamadığını dile getirdikleri iddia edildi.

Futbolcuların bu konudaki isyanına hak veren Siyah Beyazlı ekibin teknik adamı Abdullah Avcı’nın ise bunun bir bahane olmayacağını ifade ederken, eski oyuncuların da çok kritik bireysel hatalar yaptığını ve bunun taktiksel yönden izahının yapılamayacağını belittiği öğrenildi.

Ayrıca alınan kötü sonuçlar nedeniyle takım içerisinde oyuncuların birbirlerine olan bağlılık ve güven duygularını tamamen yitirdikleri öne sürülen iddialar arasında yer alıyor. Beşiktaş'ta arkadaşlık ortamının büyük ölçüde kaybolması yüzünden maddi konuların bile arka planda kaldığı öğrenildi.

Kaynak: İnternet Spor