Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş için bu haftanın en önemli konularından biri, Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart gören teknik direktör Sergen Yalçın'ın alacağı ceza olacak.

Mücadelenin 43.dakikasında sahadan çıkmayan topa vurduğu için doğrudan hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından kırmızı kart gösterilen tecrübeli teknik adamın cezası, kurallar gereği 1 maç olacak.

Ancak Siyah Beyazlı yöneticiler karşılaşma esnasında ve maçtan sonra da yapılan algı çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini belirterek, Sergen Yalçın'ın daha fazla ceza almasının sağlanmak istediğini belirtiyor ve buna müsaade etmeyeceklerini dile getiriyor.

Beşiktaş'ın yöneticilerinden Ceyhun Kazancı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 4'üncü hakem ile konuştuklarını ve Sergen Yalçın'ın saha içindeki topa vurduğu için kırmızı kart gördüğünü net bir şekilde söylediğini dile getirdi.

Öte yandan maç sonrası kulübün sosyal medya hesaplarından Siyah Beyazlı çalıştırıcı Sergen Yalçın paylaşımları yapılarak deneyimli hocaya destek verildi.

Kaynak: Fotomaç