Spor Toto Süper Lig’de 20. haftanın zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Antalyaspor, Beşiktaş’ı konuk etti. Ligin ilk yarısında İstanbul’da Beşiktaş’ı 3-2 mağlup eden ve Kartal’a, Vodafone Park’ta ilk lig yenilgisini yaşatan Bülent Korkmaz’ın öğrencileri dört maçlık galibiyet hasretini gidermek isterken Beşiktaş 6-2’lik skorla çok rahat kazandı.

Geçen hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la 1-1 berabere kalarak zirveden uzaklaşan Beşiktaş kazanarak havlu atmadığını gösterirken puanını 33’e yükseltti ve averaj farkıyla 3. sıraya yerleşti. Antalyaspor ise 28 puanla 9. sırada kaldı. Beşiktaş’ın golleri 35’te penaltıdan Adem Ljajic, 39’da Dorukhan Toköz, 43’te Atiba Hutchinson, 67’de kendi kalesine Salih Dursun ve 82 ile 84’te yeni transfer Shinji Kagawa’dan geldi. Antalya’nın gollerini ise 50’de Doukara ve 89’da Chico kaydetti.

Kagawa’nın muhteşem galası!

Beşiktaş’ta yeni transfer Shinji Kagawa geceye damga vurdu. 81’de Adem Ljajic’in yerine oyuna giren Japon yıldız, 19 saniye sonra muhteşem bir gol kaydetti. Bu golden iki dakika sonra ise kazanılan frikikte topun başına geçen Kagawa muhteşem bir gole daha imza attı ve tabelayı belirledi. Ricardo Quaresma kırmızı, Burak Yılmaz ise sarı kart cezalısı olduğu için Antalyaspor karşısında forma giyemedi. Sarı kart cezalısı olduğu için Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyen Domagoj Vida’nın cezası ise sona erdi.


Kaynak:Sözcü