Son olarak Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park’ta oynanan derbide Trabzonspor ile berabere kalan ve şampiyonluk yarışından uzaklaşan Siyah Beyazlı ekip, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

Milliyet’te yer alan habere göre Beşiktaş yönetim, yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilerin hedefinde yer alan 26 yaşındaki Alman kaleci Loris Karius’un yerine deneyimli eldiven Volkan Babacan’ı düşünüyor.

Kaleyi önümüzdeki sezon yerli bir isme emanet etmek isteyen Siyah Beyazlı ekibin performans ve maliyet açısından en uygun isim olarak 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan’ı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Babacan'ın de sürekli yedek beklediği için Başakşehir’den ayrılmayı düşündüğü ifade edildi.

Medipol Başakşehir ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Volkan sezon başında da Kartal'ın gündemine gelmişti. 

Finansal sıkıntılar nedeniyle Volkan’dan vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş, Karius-Utku ikilisiyle yola devam etme kararı almıştı.

Siyah Beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, Bordo Mavili ekip ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada bonservisi Premier Lig ekibi Liverpool'da bulunan Alman kalecinin yüksek maliyeti nedeniyle yeni sezonda büyük ihtimalle aralarında olmayacağını dile getirmişti.

Kaynak: Goal.com