Yönetimin izniyle Şangay’a gidip dönen Oğuzhan’ın burada kendisini isteyen kulübün teknik direktörü ile görüştüğü, ortamı tahlil ettiği ve şehri ve kalacağı yeri gördüğü bildirildi.

Fikret Orman’ın para ederken Oğuzhan’ı satarak gelir elde etmek istediği Çin’den gelen teklifin ise 7-8 milyon euro civarında olduğu bildirildi. Oğuzhan Özyakup daha önce Çin’den gelen bir başka teklifi reddetmişti.

Bu arada Oğuzhan’ın korneasında çizik olduğu ve gözünün mikrop kaptığı bu yüzden birkaç gündür ortalarda görünmediği ise kulüp tarafından Beşiktaş muhabirlerine verilen bilgi.

BEŞİKTAŞ’IN ÇİN PROGRAMINDA TARAFTARLARDA YER ALACAK

Beşiktaş, 2013’ten beri ABD, Çin ve Singapur’da Temmuz ayı içinde yapılan “Uluslararası Şampiyonalar Ligi’ne” ikinci kez davet edildiği ortaya çıkmıştı. Geçen sezon şampiyona olunamadığı ve Avrupa Kupaları macerası erken başladığı için siyah-beyazlı ekip bu şansı kaçırmıştı.

Beşiktaş şampiyon olur turnuvaya katılırsa maçlarını Çin’de oynayacak. Yönetim ise Şangay, Guangzhou veya Pekin’den birisinde yapılacak turnuvaya taraftarlarla beraber gidecek. Bir nevi Uzakdoğu turu olacak. Taraftarlar takımın uçağında yer alacak, oyuncularla aynı otelde kalacak, şehir turlarını oyuncularla beraber yapacak. Tüm aktevitilerde taraftar ve oyuncular beraber olunacak.


Kaynak:Fotospor