Beşiktaş, iki yıldır kiralık olarak oynattığı Anderson Talisca'nın satın alma opsiyonunu kullanmamış ve Brezilyalı oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcudan doğan boşluğu kimle dolduracağı dolduracağı belirsizliğini korurken İtalyan basınından konuyla ilgili bomba bir iddia geldi.

Ülkede yayım yapan Toro.it adlı internet sitesinin ulaştığı bilgilere göre Siyah-Beyazlı yönetim, Eintracht Frankfurt'un 20 yaşındaki 10 numarası Aymen Barkok ile yakından ilgileniyor.

Sitenin haberine göre Serie A devlerinden Torino'nun da hedefi olan Fas asıllı Alman oyuncuya Beşiktaş'ta talip oldu.

Haberde Torino'nun oyuncunun transferi için 5 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığı kaydedilirken Beşiktaş'ın devreye girmesinin İtalyan ekibinin tüm planlarını alt üst ettiği vurgulandı.

Beşiktaş'ın oyuncuya daha yüksek fiyat verebileceğini belirten site, bu nedenle Siyah-Beyazlı ekibin genç yeteneği transfer etmeye daha yakın olduğunu bildirdi.

Eintracht Frankfurt'un alt yaş takımlarında forma giydikten sonra Ekim 2016'da kulüple profesyonel sözleşmeye imza atan Barkok, bu sezon takımıyla 10 maçta forma giydi.

Bu maçlarda yalnızca 1 asist kaydedebilen Frankfurt doğumlu futbolcunun piyasa değeri şu an için 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Barkok, 10 numara mevkiinin yanı sıra merkez orta saha ve sağ kanat pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

Yetenekli futbolcu, kariyerinde şimdiye dek Almanya dışında hiçbir ülkede forma giyemedi.




Kaynak:Fotomaç