Fabri'nin sürpriz bir şekilde Fulham'a transfer olmasıyla birlikte hemen kaleci arayışlarına başlayan ve birkaç isimle temas kuran Beşiktaş'ta öncelik David Ospina olurken, kaleci antrenörü Mrmic'in önerdiği Dominik Livakovic de ağırlık kazanmaya başladı....

Son gelişmelere göre Arsenal'in Asya kampına almadığı Ospina'nın İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor..

29 yaşındaki Kolombiyalı eldiven için son iddia ise ülkesinden geldi..

CORDOBA HATIRLATILDI

Kolombiya'da yayın yapan AS gazetesi, 1.83 boyundaki file bekçisinin Arsenal'de 3. kaleci durumuna düştüğü için ayrılacağını belirtip "Ospina Türkiye'deki en önemli üçüncü takım olan Beşiktaş'a transfer olmak üzere" ifadesini kullandı.
.
Haberde ayrıca Türkiye'nin, Premier Lig'e göre Avrupa'nın 2. seviyesinde olduğunu yazan gazete, daha önce Oscar Cordoba'nın da Beşiktaş'ta forma giydiğine dikkat çekti..

Piyasa değeri 5 milyon euro civarında olan Ospina, 280 kulüp maçında 321 gol yedi; 97 karşılaşmada kalesini kapattı..

Mrmic'in önerdiği Livakovic için yönetimin ciddi girişimler yaptığı öğrenildi..

Siyah-Beyazlı ekibin D. Zagreb'de forma giyen 23 yaşındaki kaleci için Hırvatlardan randevu alıp pazarlık masasına oturduğu bildirildi..

Beşiktaş'ın, piyasa değeri 1.5 milyon euro civarında olan 1.88'lik file bekçisi için 1 milyon euro'luk teklifte bulunduğu kaydedilirken, oyuncunun da Beşiktaş'ı istemesi nedeniyle Zagreb'li yetkililerin ikna olmak üzere olduğu ifade edildi..

SEVGİLİDEN AL HABERİ

Beşiktaş'ın Livakovic'e önerdiği uygun ücret bildirilmese de oyuncunun Beşiktaş'a gelmek için şartları kabul edebileceği kaydedildi.
.
SEVGİLİDEN AL HABERİ

Beşiktaş'ın Livakovic'e önerdiği uygun ücret bildirilmese de oyuncunun Beşiktaş'a gelmek için şartları kabul edebileceği kaydedildi.
.
Genç file bekçisi kariyerinde 173 kulüp maçına çıktı; 216 gol yedi. 57 maçı gol yemeden bitirdi.




Kaynak:Fotomaç