Ligde alınan MKE Ankaragücü galibiyetinin ardından Nevzat Demir Tesisleri’nde Siyah Beyazlı oyuncularla bir araya gelen deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Galatasaray derbisini bir final mücadelesi olarak görmeleri gerektiğini söylediği ifade edildi.

Beşiktaş'ın teknik adamı Yalçın'ın oyuncularına şu ifadeleri kullandığı öğrenildi; , “Şampiyonluk yarışını sürdürmek bizim elimizde... Hafta sonunda kazanıp zirveye doğru yürüyüşümüzü sürdürmemiz gerekiyor. Aksi takdirde alacağımız olumsuz bir sonuç, bizim için şampiyonluk yarışından kopmamız demek...Ama negatif bir durumu düşünmeye gerek yok. Kazanacak güçteyiz.

Yeter ki istediklerimizi sahaya yansıtalım. Bizim için sezonun maçı olacak. Bu karşılaşmayı kayıpsız geçersek devamının geleceğine inanıyorum” 

Spor Toto süper Lig'de Alanyaspor ve Ankaragücü engellerini kayıpsız geçerek 2’de 2 yapan Siyah Beyazlılar, Galatasaray’ı da yenerek başarılı teknik adam Sergen Yalçın yönetiminde üst üste 3. karşılaşmasını da kazanmak istiyor.

Süper Lig’de 26. haftada sıralamada ilk iki sırada bulunan Trabzonspor ve Başakşehir’in de karşı karşıya gelecek olması, Beşiktaş'ın şampiyonluk için inancını artırıyor.

47 yaşındaki teknik adam Sergen Yalçın ve oyuncuları, Sarı Kırmızılı ekibi Türk Telekom Stadı’nda mağlup edip diğer 2 rakibinin alacağı sonuca göre zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Kaynak: İnternet Spor