Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta yeni sezon çalışmaları erken başladı... Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın'ın başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelerek yeni sezon için fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi. Başakşehir yenilgisinin ardından takımın umudunun iyice azalması üzerine öncelik yeni sezona verildiği öğrenildi.

LİDER 10 NUMARA

Başarılı teknik adam Yalçın'ın başkan Çebi'ye yeni sezonda 10 numara ve forvet isteğini dile getirere;, "10 numara lider özelliklere sahip olmalı. Takımı yönlendirecek çok yönlü bir isim istiyorum" dediği ifade edildi.

GÜÇLÜ BİR FORVET

Siyah Beyazlı kulübün başkanı Çebi istediği forvet için de "Son vuruşları kusursuz olmalı. İyi kafa atmalı. Topu önde tutacak, sırtı dönük top alacak güçlü bir forvet olmalı. Arkadaşlarını pozisyona sokmalı" yorumun da bulundu.

47 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın yapılan antrenmanlarda futbolcularından istediklerini tek tek anlattı.

Başarılı teknik adamın Burak Yılmaz'la özel bir görüşme gerçekleştirerek Trabzonspor mücadelesine hazırladığı ifade edildi.

Mircea Lucescu defterini kapatan Beşiktaş'ın Mustafa Denizli'ye koordinatör olarak görev vermeyi düşündüğü de idda edildi.

70 yaşındaki teknik adam Mustafa Denizli Siyah Beyazlı kulübe geri dönebilir. Danışmanlık için düşünülen Lucescu defterini kapatan Beşiktaş yönetimin gözünü Mustafa Denizli'ye çevirdiği öne sürüldü. Deneyimli teknik adam Denizli'nin koordinatör olarak göreve getirilmesi planlanıyor.

Kaynak: İnternet Spor