Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın genç teknik direktörü Sergen Yalçın, Kovid-19 virüsü nedeniyle verilen zorunlu arada gelecek sezonla ilgili raporunu Siyah Beyazlı yönetime sundu.

Konuyu görüşmek üzere asbaşkan Emre Kocadağ ve transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ile görüşme gerçekleştiren Siyah Beyazlı çalıştırıcı Yalçın; Karius, Elneny, Rebocho, Diaby ve Boateng'in bu sezon kiralık sözleşmelerinin sona ereceğini belirterek takımda büyük boşluklar oluşacağını ifade etti.

Her sezon aynı şeyi yaşamamak adına transferde kiralık oyuncu alınmamasını istediği ifade edilen genç teknik adam Sergen Yalçın, bonservis bedeli olmayan ya da maliyeti düşük isimlere yönelmek gerektiğini belirtiği öne sürüldü. Sunulan bu fikir Beşiktaş yönetimi tarafından da kabul gördü.

Toplantıda hangi mevkilere transfer yapılacağı görüşüldü. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaşlı hoca en büyük problemi kalede yaşadıklarını ve önceliğin bu mevkiye verilmesini istediği belirtildi. Kaleyi sağlama aldıktan sonra sol bek, ön libero ve forvete transfer yapılmasının şart olduğunu da dile getirdi.

Küresel salgın ilan edilen koronavirüs nedeniyle transfer piyasasının oldukça sakin geçmesi beklenirken Siyah Beyalı tekımda elden çıkarılabilecek oyuncuların durumuna göre de stoper, sağ kanat ve 10 numara transferi gündeme alınacak.

Kaynak: Super Haber