Teknik direktör Sergen Yalçın'ın takviye istediği 9 mevkinin 7'sine transfer yapan, forvet ve stoper için de arayışlarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş bir yandan da 'fırsat transferleri' kovalıyor.

Hürriyet'in haberine göre; Serie A ekiplerinden Inter ile sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kalan dünyaca ünlü Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan ile görüştüğü iddia edilen Siyah Beyazlı takımın gündemine şimdi de Norveçli sol bek Haitam Aleesami de geldi.

Son olarak Rusya'nın Rostov takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Fas asıllı futbolcunun uygun bir bedel karşılığında transfer edilebileceği öne sürülüyor.

Deneyimli çalıştırıcı Sergen Yalçın'ın da alınmasına onay verdiği belirtilen Aleesami'nin transferinin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

HAITAM ALEESAMI KİMDİR?

31 Temmuz 1991 tarihinde Oslo'da dünyaya gelen Haitam Aleesami, kariyerine Skeid takımında başladı. Rostov'dan önce Fransa'da Amiens, İtalya'da Palermo ve İsveç'te Göteborg formaları giyen Aleesami'nin piyasa değeri 1.2 milyon euro. Tecübeli futbolcu, Norveç Milli Takımı'nda da 31 maçta görev yaptı.

Kaynak: Fotomaç