Yönetim Tolgay Arslan'a ayrıca 250 bin TL para cezası kesti. U21 takımı ile çalışması tebliğ edilen deneyimli futbolcu ile devre arasında yollar büyük ihtimalle ayrılacak..

Bu arada Ocak ayında transferin en popüler ismi Tolgay Arslan olacak gibi görünüyor..

Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile düşünülen 'takaslı transfer' görüşmelerinde Tolgay'ın bu şekilde kullanılma ihtimali her geçen gün artıyor..

Öyle ki, bu kulüplerde kadro dışı kalan ya da gönderilmesine kesin gözüyle bakılan isimlerle ilgili yapılan görüşmelerde Tolgay'ın gitmesini isteyenler de var, alınacak isimlerin Tolgay'ın yerini doldurmayacağına inananlar da...

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz için nabız yoklanırken, "Burak en fazla 1-2 sene daha oynar" diyerek bu takasa karşı çıkanlar mevcut..

Ayrıca Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile takas söylemleri de "Ozan eski formundan çok uzaklarda" denilerek kabul görmüyor..

Galatasaray'dan Belhanda'ya karşılık Tolgay'ın verilmesi iddialarına da "Rakibin elini güçlendirmek olur" denilerek karşı çıkılıyor..

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

Beşiktaş yönetimi ilk etapta Tolgay'ı takasla göndermek yerine, satarak nakit para sıkıntısını gidermeye çalışacak..

Yönetim; menajerinin yıllardır bahsettiği İngiliz, Alman ve İspanyol tekliflerini artık masasında görmek istiyor, hatta rakamı 5 milyon euro olarak belirlemiş durumda..

Menajerine de "Liverpool'u eleyen golü atan oyuncuyu bu rakama satmak zor değil" denilerek bu rakamın altında teklif getirmemesi söylendi..


Kaynak:Fotomaç