Sağ bekte Douglas'tan beklediği performansı göremeyen Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yönetimi, 35 yaşındaki  Gökhan Gönül’e destek olacak bir isim arayışına başladı. Siyah Beyazlı kulüp, Premier Lig ekibi Liverpool’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 29 yaşındaki İngiliz futbolcu Nathaniel Clyne ile temasa geçtiği iddia edildi.

Beşiktaş transfer harekatını sürdürüyor. Bir yandan önümüzdeki sezon kadrosunu gençleştirmeyi düşünen Kara Kartal diğer yandan da özellikle savunma bölgesini tecrübeli isimlerle güçlendirmeyi hedefliyor.

Gökhan Gönül'e destek olacak bir sağ bek transfer etmek isteyen Siyah Beyazlı ekibin İngiliz ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Clyne ile temas kurduğu bildirildi. 29 yaşındaki futbolcu Clyne'i Siyah Beyazlı teknik adam Sergen Yalçın'a scout olarak Beşiktaş'ta göreve başlayan kardeşi Gürsoy'un önerdiği ifade edildi.

Beşiktaş yönetiminin bütçe konusunu çözmesi ve bu transferi gerçekleştirmesi durumunda, bu sezon takıma herhangi bir katkısı bulunmayan 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Douglas'a sezon sonunda ülkesine dönmesi için kolaylık sağlanacağı da çıkan haberler arasında.

Kaynak: Super Haber