Beşiktaş Transfer Komitesi Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haber Glabal'e özel açıklamalarda bulundu ve transferdeki son durumu anlatırken; isimler üzerinden tek tek son durumu anlattı ve merak edilenleri netleştirdi.

TOLGAY ARSLAN
"Tolgay Arslan için 5-6 milyon euroluk rakamlar konuşuluyor, o civarda bir teklif gelirse değerlendirebiliriz. Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan ile resmi olarak görüştüğünü bilmiyorum, bizim sözleşmeli oyuncumuz, görüştülerse bile bir anlamı yok."

RYAN BABEL
"Babel, Fulham'a 6 aylığına 2 milyon euro bedelle kiralık gidiyor. 6 ay sonunda belki yeni sözleşme imzalayabiliriz."

ERIC MAXIM CHOUPO-MOTING
"Choupo-Moting de istiyordur, Beşiktaş'a gelmeyi herkes ister. Ama dediğim gibi önce satılacak oyunculara bakıyoruz. Hedef rakamı tutturduktan sonra bakacağız. Belki daha da yıldız bir isim gelecek"

ŞENER ÖZBAYRAKLI
"Sağ bek arayışımız var, Şener Özbayraklı iyi bir oyuncu. Tolgay Arslan - Şener Özbayraklı için şu an için bir şey yok. Fenerbahçe, Tolgay için teklif yaparsa ve Şener Özbayraklı'yı da bu teklifte önerirse, değerlendirebiliriz"

RICARDO QUARESMA
"Quaresma her şeyi uçta yaşıyor. Bu iş transfer, öyle bir teklif gelir ki, o zaman bize göndermek düşer. Biz Ricardo'yu göndermek istemiyoruz şu anda."

BARTOSZ BERESZYNSKI
"Berezinsky ile ilgileniyoruz ama şartlar önemli. Şu an satmak üzerine yoğunlaştık, ondan sonra bakacağız."

GARY MEDEL
"Medel ve Vida bizim satmak istediğimiz oyuncular değil. Bize gelmiş resmi bir teklif yok, tamamen dedikodu. Bazen menajerler 'ben Vida'yı, Medel'i satabilirim' diye geliyor ama bu anlamda bize gelen tek bir satır yazı yok."

ADRIANO
"Form grafiğindeki düşüşle ilgili hoca Adriano ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin içinde gitmek isteyip istemediği gibi sorular vardır ama Adriano'nun gitmek ile ilgili bize ilettiği bir talebi yok. Şu anda başka bir durum söz konusu değil."

DOUGLAS
Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in "Douglas'ı Beşiktaş'a vermeyi düşünmüyoruz" sözlerinin hatırlatılması üzerine Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Hoca işi bitirmiş işte. Demek ki biz de almayı düşünmüyoruz." açıklamasını yaptı.

ADEM LJAJIC
"Başkanımız Adem Ljajic'i alacağız dedi, onun üzerine söyleyecek bir şey yok. Şu anda performansının yarısını bile sergilemiş değil. Beşiktaş'ın vazgeçilmezlerinden biri olabilecek bir oyuncu."

LORIS KARIUS
Karius şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi, bizde daha da iyi performanslara imza atacak.

GÖKHAN TÖRE
"Gökhan Töre, kendisi için de bizim için de başka bir takıma gidip oynayarak kendisini tekrar gösterirse daha iyi olur. O da yakın zamanda çözülecektir."

SADIK ÇİFTPINAR
Sadık Çiftpınar için rakamsal boyutta anlaşamadık. Biz de dolayısıyla diğer opsiyona döndük ve Mirin transferini gerçekleştirdik. Sadık da Fenerbahçe ile anlaştı

SERDAR AZİZ
Serdar Aziz gündemimizde yok

BURAK YILMAZ
Burak'a herkesten daha fazla sahip çıkıp, Beşiktaş'a kazandırmak gerekir. Beşiktaş duruşu bunu gerektirir. Bu çocuğa sahip çıkmamız lazım.

TOLGA ZENGİN
"Kontratlar çok ağır. Beşiktaş'ı düşünmemiz gerek. Tolga Zengin konusu belki doğru haksızlıktır ama Beşiktaş'a da haksızlık. Bizim bunları ödeyebileceğimiz bütçelere çekmemiz gerekiyor. Kağıt üzerinde baktığımızda en az katkı sunandan başlamamız gerekiyor. Tolga'yı seviyorum ama böyle olması gerekiyor."

VAGNER LOVE
Vagner'in talepleri var, bizim taleplerimiz var, bir türlü uyuşmadı. Büyük ihtimalle bir kulüp bulacaktır, kadro planlamasında düşünülmüyor.

CYLE LARIN
Beşiktaş'tan kimse gitmek istemiyor, Türkiye'nin en iyi takımı. Dünyada örnek gösterilen bir kulübüz, Larin de gitmek istemiyor. Kamp dönemine başladığımızda hoca Larin'i kampa çağırdı. Değerli bir oyuncu, şartları sağlayan teklif gelirse, gidebilir.

FABRI
"Hangi teknik direktör Fabri gibi bir oyuncuyu istemez ki? Ama şu anda bizim kaleciye ihtiyacımız yok, gelme gibi bir talebi de yok."

ORKUK KÖKÇÜ
"Orkun Kökçü'nün kulübüyle yaptığımız bir anlaşma yok ama ilgilendiğimiz bir oyuncu. Alıp, güçlendirip, satmak bizim gelenek haline getirmek istediğimiz bir şey."

AJDIN HASIC
"Hasic dünya kulüplerinin ilgilendiği bir oyuncu, şu anda yaşı kuçük ve bir takıma tescilli durumda. Eğer sözleşme seviyesine gelebilirsek, tabii ki isteriz. Kulübe ciddi para kazandırabilir. Hukuki bir süreci var."

ARDA TURAN
"Arda Turan hiç gündemimizde olmadı."

KERIM FREI
Kerim Frei çalışmalarımız arasında yer almıyor.

ORKAN ÇINAR
Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Orkan Çınar'ın geri döneceğini açıklayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Babel'in yerine transfer gündemimizde yok. O bölgede oynayan Quaresma ve Lens var. Orkan Çınar da geliyor. Dolayısıyla gündemimizde bu mevki için bir transfer yok." diye konuştu.


Kaynak:Sporx