Başkan Fikret Orman'ın "%35 civarında bütçe daralmasına gitmeliyiz" açıklamasının ardından düğmeye basan yetkililer, senelik ücretleri yüksek olan oyuncularla görüşmelere başladı.Ancak Beşiktaş'ta futbolcuların menajerleri, yönetimin istediği "fedakarlık" teklifine hiç de sıcak yaklaşmadı. İşte görüşme yapılan oyunculara söylenenler ve menajerlerinin yanıtları şu şekilde;

VİDA

YÖNETİM: 2.5 milyon euro'luk yıllık ücretinden 500 bin euro indirime git. Toplamda 2 milyon euro'yu imza parasından vazgeç.
MENAJERİ: Biz Dinamo Kiev'den Beşiktaş'ın önerdiği yüksek maaş yüzünden ayrıldık. İstenmiyorsak geldiğimiz gibi bedelsiz döneriz.

PEPE

YÖNETİM: İmza paranın kalan 2 milyon euro'luk kısmını ödeyelim. 4 milyon euro'luk garanti parandan 1 milyon euro'luk indirim yapalım.
MENAJERİ: Real Madrid'de bize hiç böyle bir teklif sunulmadı. Bize imza attırırken bu konuşmaları yapmamıştınız.

NEGREDO

YÖNETİM: Meksikalıların teklifini kabul et. Senden bonservis bedeli almayalım. Dilini bildiğin, yemeklerine aşina olduğun bir ülkede oyna.
MENAJERİ: İstanbul'da mutlu. İstediği anda Madrid'e 3 saatte gidebiliyor. Kazandığı 4 milyon 350 bin

BABEL

YÖNETİM: Senden memnunuz maaşında yüzde 30'luk indirim yap. Sözleşmeni bir yıl daha uzatalım.
MENAJERİ: Maaşını aynı şartlarda uzatmazsanız sezon sonunda bedelsiz olarak Çin'den gelen teklifleri düşünmeye başlayacağız

OĞUZHAN

YÖNETİM: Herkesten indirim isterken sana 2.5 milyon euro ödeyemeyiz. 2 milyon euro'ya razı ol. Kaptanımız olmaya devam et.
MENAJERİ: 3 milyon euro'dan 2 milyon euro'ya geldik. Yıllardır takımının en az kazanan oyuncusu oldu. Ortada bir haksızlık yok mu?



Kaynak:Fotomaç
.