Siyah-beyazlı kulüpte 12 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurulda Fikret Orman'a rakip çıktı.

NTVSpor'un haberine göre; Bir süredir adaylık çalışmalarında bulunan Hürser Tekinoktay, 270 genel kurul üyesinin geçerli imzasını divan kuruluna teslim etti. 190 üye imzasını divan kurulunun huzurunda atarken, geri kalan 80 üye noter onaylı imza verdi.

Hürser Tekinoktay daha önce de 270 imza toplamış fakat imzalar geçerli sayılmamıştı.

Olağan seçimli genel kurulda, oy verme hakkına sahip 14 bin 200 Beşiktaş Genel Kurul üyesi, siyah-beyazlı kulüpte 3 yıl görev yapacak başkan ve yönetim kuruluna karar verecek.

HÜRSER TEKİNOKTAY KİMDİR? 

Hürser Tekinoktay 1960 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu Moda İlkokulu'nda, orta ve liseyi ise Marmara Koleji Fen Bölümü'nde okudu. İtalyan Kültür Derneğinde 2 yıl İtalyanca eğitim aldı. İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.

1993-1994 sezonunda İtalya'nın Lazio Kulübü'nün çalışma koşullarını ve idman programlarını bizzat Roma'da bulunarak inceledi.

Futbola Fenerbahçe Kulübünün alt yapısında oynayarak başladıktan sonra amatör olarak devam etti. Antrenör lisansına sahip olan Hürser Tekinoktay, 1994-95 yıllarında Türk Ekibini Amsterdam oyunlarına hazırlayarak, 1995 Amsterdam'da Türk ekibinin Teknik Sorumluluğunu üstlendi. 




Kaynak:NTVSpor