Süper Lig'de zirveye oturan Beşiktaş, kadrosunu gelecek yıl da korumak için kolları sıvadı.

Şampiyonluk halinde kasaya girecek 40 milyon Euro'luk gelirle takıma büyük katkı sağlayan 3 isim için temaslar sıklaşacak.

Sezon başında Sporting'den kiralık olarak kadroya katılan Rosier, Siyah Beyazlı yönetimin gözde ismi durumunda bulunurken, bonservisini almak için devre arası harekete geçilen Fransız sağ bek de kalmayı istiyor.

Portekiz ekibinin teknik direktörü Ruben Amorim ile anlaşamadığı için takımdan ayrılan yıldız isim için, Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş yönetimi 3 milyon Euro bonservis bütçesi ayırmış durumda.

Siyah Beyazlı takımın asist kralı Ghezzal için bonservisini elinde bulunduran Leicester City, 'Sezon sonu görüşelim' mesajını iletmişti. 

Beşiktaş yönetiminin bu transfer için ayırdığı bütçe Rosier için ayrılan rakam seviyesinde olduğu belirtiliyor.

İngilizler ise 14 milyon Euro'ya aldığı tecrübeli isim için 7 milyon Eurobedel düşünüyor.

Bu fiyat Beşiktaş için yüksek olsa da Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi durumunda 28 yaşındaki futbolcu için belirlenen ücret biraz daha yukarı çıkarılacak.

Öte yandan devre arası Beşiktaş'a dönen ve ikinci kez Siyah Beyazlı formayla yeni serüvene başlayan Cenk Tosun için Everton bonservis bedeli talep etmiyor.

29 yaşındaki milli futbolcunun 2.5 milyon Euro olan maaşının karşılanması halinde gidişine onay verileceği çıkan haberler arasında yer alırken, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de yola Cenk ile devam etmek istediği belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç