Gelecek sezon Gökhan Gönül'e alternatif bir sağ bek arayan Beşiktaş'ta gündemdeki isimlerden bir tanesi de Bruno Peres'di.

Torino'nun devreye girmesiyle geri plana çekilen Siyah-Beyazlı yönetim son bir atak yaptı. Tuttosport gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Brezilyalı sağ bekin menajeriyle bir araya gelerek Peres'e Torino'nun verdiğinden daha yüksek bir ücret önerdi.

Transfer için Roma ile henüz bir anlaşma olmadığı, ancak satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bu transferin bitebileceği kaydedildi.

Torino, Roma'dan yıllık 2 milyon euro kazanan 28 yaşındaki oyuncuya 1.5 milyon euro garanti ücret artı 300 bin euro da bonus önermişti. Siyah-Beyazlı ekibin ise bu rakamın üzerinde bir teklif sunacağı ifade edildi.

VARELA GÖZE ÇARPTI

Dünya Kupası'nda Beşiktaş transfer heyetinin gözüne çarpan isimlerden biri de Uruguay'ın sağ beki Guillermo Varela oldu.

Manchester United ve Real Madrid'in alt yapılarında oynayan Bundesliga'da Frankfurt'ta oynadıktan sonra ülkesine dönen 26 yaşındaki oyuncu için bilgi toplandı.

Sezon başında Penarol'a dönen ve iki yıllık sözleşme imzalayan Varela'nın aranan sağ bek olup olamayacağı konusunda bir soruşturulma başlatılması kararı alındı.





Kaynak:Fotomaç