Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviye yaparak iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Süper Lig ekibi Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah Beyazlı takımda gündem, stoper transferi.

Bu bağlamda savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Diego Godin transferi için girişimlerini sıklaştırırlen, Aston Villa’nın 1.91’lik stoperi Kortney Hause ile Arsenal’in 1.93’lük yıldız oyuncusu Pablo Mari içinde düğmeye bastığı iddia edildi.

İspanya'nın AS gazetesi; Beşiktaş'ın Arsenal'in stoperi Pablo Mari'nin peşinde olduğunu yazdı. İddiaya göre; Siyah Beyazlı takım İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan İspanyol stoperi, kiralamak için masaya oturdu.

Arsenal'in geçen sezon 5 milyon euro bonservisle Flamengo'dan aldığı 27 yaşındaki futbolcunun da Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle bu teklife çok sıcak baktığı vurgulandı.

Ada medyası ise; Aston Villa'nın 26 yaşındaki stoperi Kortney Hause için girişim yapıldığını öne sürdü. 

Beşiktaş'ın sol ayaklı bir savunmacı aradığı belirtilen haberde "Türkler, hem aradığı özellikte hem de fiyat olarak uygun ismi Aston Villa'da buldu. Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Hause'u bonservisi ile almak için teklif yaptılar. Aston Villa, düzenli forma vermediği Hause'den az da olsa bir kazanç sağlayabilir" ifadeleri kullanıldı.

1.91'lik oyuncu 2019- 20 sezonu başında Wolverhampton'dan 3.4 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Kaynak: Fotomaç