İşte başarılı yöneticinin yaptığı açıklamalar; "Beşiktaş İzleme Komitesi'nde yer aldığı dönemde Koray Palaz, bize bu futbolcuyu önermişti. Danimarka'ya gidip izledim. Oldukça beğendim ve sonrasında menajeri ve kendisiyle görüşme gerçekleştirdik. Kulübü Nordsjaelland'la yaptığımız pazarlıklarda 4 milyon Euro artı 500 bin Euro da bonus bedeline kadar çıktık"

"Pazarlıklar sürerken Emre de Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi. Onunla da birkaç kez görüşüp anlaştık. Ama A Milli Takım'a çağırılması bir anda planlarımızı etkiledi. Oyuncunun kulübü, diğer teklifleri de bekleme kararı aldı. Bu süreçte de Emre, Ay-Yıldızlı formayla iyi bir çıkış yakalayınca devreye Borussia Dortmund girdi ve kadrosuna kattı. Hayırlı olsun... Oldukça başarılı bir futbolcu, ilerleyen dönemde de kendisini daha da geliştirecektir."

"Transfer konusunda çalışmalarımız var. Ama çok aceleci davranmıyoruz. Euro 2016 bitince çalışmalarımız daha da hız kazanacak. 'Beşiktaş çilek alacak mı?' diyorlar... Reçel mi yapıyoruz? (Gülerek). Bizim amacımız Beşiktaş'a en iyi şekilde katkı yapacak futbolcuları takıma kazandırmak."