Siyah-Beyazlı yönetimin, Portekizli yıldızla yapılan pazarlıklarda vatandaşı Ricardo Quaresma'ya ödenen garanti ücreti baz aldığı belirtildi..

Beşiktaş yönetiminin, oyuncuya sezon başına 3.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdiği ve "Bonservisini sen hallet, imza parası da kabul etmeyiz" dediği öğrenildi..

Fernandes'in Lokomotiv Moskova ile 30 Haziran 2019 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor. 32 yaşındaki tecrübeli orta saha, siyah beyazlıların teklifini kabul etmesi halinde, kulübüyle bonservisi için masaya oturacak..

Beşiktaş, Şenol Güneş'in transferine onay verdiği Fernandes'te sorun yaşanması durumunda ise diğer alternatiflere yönelecek. Yeni sezonda Oğuzhan'ın da bu mevkide görev yapma olasılığı bulunuyor..

ÖNCE QUARESMA'YI İKNA EDİN

Çin ve Arap takımlarının ilgilendiği Quaresma'nın Beşiktaş'taki geleceği henüz netleşmedi..

Başkan Fikret Orman'ın Portekizli yıldızı transfer etmek isteyen kulüplere, "Bizim için oyuncumuzun ne yapmak istediği önemli. Quaresma ile konuşun, teklifinizi kabul ederse size kolaylık gösteririz. Onunla görüşmeden bizimle anlaşmanın bir anlamı yok" mesajını ilettiği öğrenildi..

Dünya Kupası'nın ardından tatile çıkan tecrübeli futbolcunun konuyla ilgili kararını önümüzdeki günlerde kulübe bildirmesi bekleniyor.




Kaynak:Fotomaç