Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde golcü arayışlarına ara vermeden devam ederken flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Forvet transferiyle oturup kalkan Siyah Beyazlı kulüp için önerilen adayların ardı arkası kesilmiyor.

Bu doğrultuda son teklif edilen ismin Karadağlı yıldız oyuncu Stevan Jovetic olduğu iddia edildi.

Çıkan haberlere göre; 31 yaşındaki golcünün menajeri Fali Ramadani, Beşiktaş'ın kapısını çalarak Jovetic'i uygun şartlarda getirebileceğini kulübe iletti. Şu an boşta olan tecübeli golcünün imza parası ve maaş gibi konularda zorluk çıkarmayacağını da Siyah Beyazlı yönetime belirttiği ifade ediliyor.

Beşiktaş yönetimi ise teklife temkinli yaklaştı.

Golcü transferinde önceliği Luuk de Jong ve Diego Costa'ya veren Beşiktaş, menajer Ramadani'ye bunu bildirip beklemesini söyledikleri de çıkan haberler arasında.

Teknik direktör Sergen Yalçın'la da konuyu görüşecek olan yönetim, De Jong'un durumu ve hocanın raporuna göre Jovetic kararını verecek. Forvet, forvet arkası ve sol kanatta görev yapabilen 1.83 boyundaki futbolcu, son olarak Monaco forması giymişti. Jovetic daha önce Manchester City, Inter Sevilla, Fiorentina gibi takımlarda da krampon bağladı.

Profesyonel futbol kariyeri boyunca 365 resmi maça çıkan Jovetic, 103 gol atarken, 51 de asist yaparak toplamda 154 gole direkt etki etmiş oldu. Bu periyotta 39 kez sarı kart gören Jovetic, sadece 1 kez direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Ayrıca Karadağ milli takımının da formasını giyen Stevan Jovetic 55 karşılaşmada 27 kez gol sevinci yaşamayı başardı.

Kaynak: Fotomaç