2020-2021 sezonunu çifte kupa zaferiyle tamamlayan Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta önüzmüdeki sezonun transfer çalışmaları içinde kollar sıvandı.

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Siyah Beyazlı takım geniş ve kaliteli bir kadro kurmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu Georgios Giakoumakis'in transferini bitirmeye çok yakın olduğu iddia edildi.

Siyah Beyazlı yönetici Erdal Torunoğulları şampiyonluk kutlamalarının ardından hemen Amsterdam'a gitti, ailesini bile görmeden Venlo şehrine geçmişti. Burada, Ocak ayında ikna etmeyi başaramadığı Hollanda ekibinin yöneticileriyle Giakoumakis'in transferi hakkında görüştüğü ifade edildi.

Önümüzdeki sezon Hollanda 2. Ligi'nde yer alacak yöneticilerin, Siyah Beyazlı yönetici Torunoğulları'na prensipte 'evet' yanıtını verdiği de çıkan iddialar arasında.

Hollanda'da gol kralı olan Giakoumakis, "Hiç bu kadar çok gol atmadım. Ama keşke bu goller bizi kurtarmış olsaydı" dediği bir açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı;

''İlk 15 maçtan sonra sezonun tadını çıkarabileceğimizi düşündük. Ama ardından üst üste yenilgiler geldi. İlk hedefim ligde kalmaktı, gol kralı olmak değil. Bu yüzden tadını gol krallığının çıkaramıyorum.

Sanırım gelecek sezon takımımla devam etmeyeceğim. Menajerim çok fazla teklif olduğunu söylüyor. Benim için en iyi kararı verecektir. Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim. Bu her futbolcunun hayali!''

Kaynak: Fotomaç