Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta santrfor takviye harekatı tüm hızıyla sürüyor.

Madnzukic'i Milan'a kaptıran Siyah Beyazlı takım Niasse ve Ginczek için girişimlerini sürdürürken, Hollanda'da forma giyen Georgios Giakoumakis'in ismi yeniden gündeme geldi.

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları'nın takip ettiği, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da gözüne girdiği ifade dilen Giakoumakis, Hollanda Ligi'nin tozunu attırıyor.

Venlo formasıyla 18 maçta 18 gollük performans sergileyerek maç başına 1 gol ortalaması yakalayan Yunan forvet Siyah Beyazlı kulübün radarına girdi.

''Herkül'' lakaplı 26 yaşındaki futbolcu Giakoumakis Venlo ile Eredivisie'de son yedi şutunda yedi gol attı. 1959'da Hans Sleven'den sonra, Venlo'da bir lig maçında (Den Hag) 4 gol atan ikinci oyuncu oldu.

Beşiktaş'ın oyuncuya ilgisi her geçen gün artarken, Page News Yunanistan gazetesindeki haberde şu ifadelere yer verildi;

"Giakoumakis Beşiktaş'ın radarında, görüşmeler devam ediyor.Venlo elinde tutabilir mi bilinmez? Venlo'da kazandığından çok daha fazlasını Georgios'a sunabilirler"

Giakoumakis 6 farklı takımın formasını giyerken 168 maça çıktı ve 44 gol 11 asistlik performansa imza atarak 55 gole katkı sağladı.

Öte yandan istatistikler, Beşiktaş'ın coşku takımı olduğunu ortaya koyuyor.

Kara Kartal ilk golü attığı ya da öne geçtiği maçları kaybetmiyor. Siyah Beyazlı takım 14 maçta ilk golü atarken, 12 maçta ilk golü atıp kazanmayı başardı. İlk golü attığı hiçbir maçı kaybetmeyen Beşiktaş, ilk golü yediği 4 maçı ise kaybetti.

.

Kaynak: Fotomaç