Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Son olarak Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman'ı renklerine bağlayan Siyah Beyazlı kulübün flaş bir isim için harekete geçtiği iddia edildi.

Peru basınından Depor'un iddiasına göre; Velez'den ayrılan 25 yaşındaki sol stoper Luis Abram'ın menajerlik şirketi Wasserman, Beşiktaş'la anlaşma sağladı.

Hali hazırda Peru Milli Takımı'nın Videna'daki tesislerinde idmanlarını yapan Abram, Siyah Beyazlı kulübe imza atmak için bekliyor.

Abram kısa süre önce yaptığı bir açıklamada; "Hedefim yurt dışında devam etmek, çok şükür analiz ettiğim teklifler var. Güney Amerika ve Avrupa'dan tekliflerim var, iyi düşünüyorum" demişti.

Öte yandan Luis Abram'ın ismi son 2 yılda Galatasaray'la anılıyordu. Marcao'dan önce de teknik direktör Fatih Terim'in gözdesiydi. Geçtiğimiz sezon Velez'de oynarken de oyuncunun bonservisi için ciddi bir rakamda önerilmiş ancak kabul edilmemişti.

Velez formasıyla toplam 91 resmi maça çıkan ve 4 gol 2 de asistlik bir performans sergileyen Perulu futbolcu, Sporting Cristal kulübünde de 118 karşılaşmada görev yaparken 5 gol 3 asiste imza attı. Peru milli takımıyla 28 maça çıkan 1.82 boyundaki Abram, bu periyotta rakip fileleri de 1 kez havalandırmayı başardı.

Kaynak: Fotomaç