Beşiktaş JK Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, AA muhabirine konuştu.

- Gary Medel hırs küpü! -

Herkesin oynamak istediğini belirten Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Medel hırs küpü, takımdaki herkes gibi o da oynamak istiyor. Oyuna girse çok faydalı olacağını düşünüyor. Sadece Medel’de değil takımdaki herkeste hırs var. İyi yönetilirse bu durum çok güzel bir şey. Biz bu durumu en iyi şekilde yönetiriz." dedi.

- Cezalandırılması isteniyorsa kulübümüzün disiplin talimatına göre işlem yaparız! -

Basında çıkan iddialara göre karar vermeyeceklerini söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, "Basında çıkan haberlere göre bir değerlendirme yapmayacağız. Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in vereceği rapor önemli. Hocaya karşı geldiyse ve cezalandırılması isteniyorsa kulübümüzün disiplin talimatına göre işlem yaparız. Hocanın vereceği rapora göre duruma bakarız." şeklinde konuştu.

- Hoca ile aramızda bir şey yok! -

Kaptan Oğuzhan Özyakup'un hareketlerine de değinen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Maçtan sonra Oğuzhan ile konuştum, bana ’Gol atamaya yakındık o sırada çıktığım için öyle bir psikoloji oluştu. Hoca ile aramızda bir şey yok maç boyunca da konuştuk’ dedi." ifadelerini kullandı.

- Caner’de de yanlış hesap Bağdat’tan döner! -

Caner Erkin'e verilen ceza hakkında da konuşan Mahmutyazıcıoğlu, "Caner’e verilen ceza toplumsal reaksiyonla verilmiş abartılı bir karar. Hukuki bir karar değil. Başka takımların yöneticileri bu konu ile ilgili yorumlarını kendilerine saklasınlar. Kendi başlarına gelecekleri önlemek için algı yapmaya çalışıyorlar. Caner bizim oyuncumuz ve ceza bizi ilgilendirir. Tahkim Kurulu’na gideceğiz. Babel’in cezası nasıl bir maça indiyse Caner’de de yanlış hesap Bağdat’tan döner." dedi.