Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider Beşiktaş, şimdiden gelecek sezonun planlamaları için çalışmalarına başladı.

Siyah Beyazlı ekip bu sezon golcülerinin eksikliğinden dolayı önemli maçlarda puanlar kaybetmişti. Özellikle Aboubakar'ın yaşadığı uzun süreli sakatlık Beşiktaş'ın yükselişinin sekteye uğramasına neden olmuştu.

Şu anda forvet hattında Aboubakar ve Larin'i değerlendiren Siyah Beyazlı takım, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyor ve bu nedenle tecrübeli bir golcüye imza attırmayı hedefliyor.

Todofichajes'te yer alan habere göre; Beşiktaş, gelecek sezon forvet hattını, bir dönem Stoke City'de de forma giyen ve şu anda Hatayspor'da oynayan Mame Diouf ile güçlendirmek istediği iddia edildi.

Haberin ayrıntılarında, Siyah Beyazlı kulübün yıldız golcü için masaya oturduğu ifade edilirken, görüşmelerde son aşamaya gelindiği de belirtildi.

Öte yandan Hatay ekibi ile imzaladığı sözleşmede opsiyon olmasına karşın değerlendirmeceyek olan Diouf'un, Haziran 2021'de bitecek sözleşmesi sonrası Beşiktaş'a imza atacağı öne sürüldü.

MAME DIOUF KİMDİR?

16 Aralık 1987'de Senegal'in Dakar şehrinde dünyaya gelen Diouf, forvet hattında görev alıyor. Tercih edilmesi halinde sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.Kariyeri boyunca Molde, Manchester United, Blackburn, Hannover, Stoke City ve Hatayspor'da forma giydi.

Mame Diouf, bu sezon toplamda 33 maça çıkarken 16 gol, 5 asist üretti ve 2749 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Fotomaç