Mevcut yönetimin içindeki bazı kişilerin, çalışmaları desteklemek yerine kösteklediğini, icraattan çok dedikodu ürettiğini belirten bir Beşiktaşlı yönetici, bu durumun düzelmesi için seçimin en iyi çözüm olacağını söyledi. Fikret Orman'ın kararına destek veren ancak isminin açıklanmasını istemeyen Beşiktaşlı yöneticinin yaptığı özel açıklamalar ve tespitleri şöyle:


HER ŞEY DAHA GÜZEL OLUR

"Futbol kulüpleri için bu yıl geçen yıldan daha zor olacak. Yönetimin bütün enerjisini kulübün sorunlarını çözmeye harcaması lazım. Tek yumruk, tek yürek çalışacak bir yönetim Beşiktaş için en önemli öncelikti. Çünkü içerideki huzursuzluklar nedeniyle yönetim iş yapmaktan çok, dedikodularla uğraşmak zorunda kalıyordu. Başkan Orman da kongreye gitmenin en iyi çözüm olacağını düşündü, biz de bu karara destek verdik. Umarım her şey Beşiktaş için daha iyi olur. Muhalif fikirleri olan ve Orman'ın iyi yönetemediğini düşünenler de ekibini kurar, gelir yönetime talip olur."

TAKIM OLUMSUZ ETKİLENMEZ

"Seçim sürecinin futbol takımına olumsuz etkileyeceğini düşünmüyoruz. Çünkü takımın başında Şenol Hoca gibi bir tecrübe var ve şartlar ne olursa olsun o sahada işini en iyi şekilde yapar. Bizim yapmamız gereken ekonomik problemleri çözmek ve Şenol Hoca'ya kafası rahat futbolculardan oluşan bir ekip vermek. Bu yapıldığı sürece seçimin sahaya bir etkisi olmaz. Tam tersine bu süreç çözümsüz bir şekilde devam etseydi, olumsuz etkileri olurdu."


















Kaynak Akşam