Ligde Göztepe yenilgisi ile sarsılan, yarın da Avrupa'da Genk'le önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ın bir numaralı gündemi futboldan çok teknik heyet ve oyuncularla yaşandığı ileri sürülen sözleşme krizi oldu..

İddialara göre Teknik direktör Şenol Güneş, alacakları dolayısıyla borçsuzluk kağıdını imzalamamış, bunu sözleşmesinin TL'ye çevrilmesi görüşmelerinde koz olarak kullanmıştı..

Ayrıca Oğuzhan ve Tolgay, ücretlerinin TL'ye çevrilmesine karşı çıkmış, Tolgay ekstradan kulübe alacaklarına karşılık ihtar çekmişti..

Ancak konunun muhatapları tüm bu iddiaları yaptıkları açıklamalarla yalanladı..

ŞENOL GÜNEŞ'İN MENAJERİ: Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Hoca ile yönetim arasında kur farkından dolayı ayarlama yapılması, kurun sabitlenmesi ile ilgili görüşme olmadı..

OĞUZHAN: Hakkımda para ile ilgili konuşulan ve yazılan haberler yalandır. Ülkeme bugüne kadar ve bundan sonra da her şekilde destek veren ve verecek bir vatansever olarak tabii ki TL sözleşmesi konusunda üstüme düşen görevi yerine getireceğim..

TOLGAY: Söz konusu iddialar gerçeği hiçbir şekilde yansıtmamaktadır. Ortaya atılan söylentiler yalan ve asılsızdır..

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ: Bu iddiaların doğru olmadığını belirtir, taraftarlarımızın lig ve Avrupa'daki önemli maçlar öncesi asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz..


Kaynak:Fotomaç