Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçında cumartesi günü Vodafone Park’ta Trabzonspor’u konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik ekip, lideri yıkmak için planı belirledi...

21 mücadelede attığı 47 golle ligin en çok skor üreten takımı konumunda bulunan Bordo Mavili takım karşısında istediğini alabilmek için ilk olarak rakibini durdurma kararı alan Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın, dün takımla yaptığı görüşmede sezonun formda golcüsü Alexander Sörloth’a özel önlem aldığı belirtildi. Bu konuda Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Vida’yı görevlendiren başarılı teknik adam Yalçın, Hırvat stoperden Norveçli golcü Sörloth'u 90 dakika boyunca adeta gölgesi gibi marke etmesini istediği ifade edildi. Ek olarak Ruiz’in, Bordo Mavili golcü Sörloth’un koşu yolunu kesip pozisyon için alan bırakmamaya çalışacağı öğrenildi.

Beşiktaş, Sörloth’a ek olarak takımın bir diğer başarılı oyuncusu Jose Sosa için de özel önlem alacak...

Arjantinli oyuncu Sosa konusunda oyuncularına, “Önemli olan topun Sosa’ya olabildiğince az gitmesi... Topu aldıktan sonra nasıl olsa istediği yere istediği şekilde atıyor” uyarısında bulunan 47 yaşındaki başarılı teknik direktör Sergen Yalçın’ın, orta sahada görev yapacak Atiba ve Elneny’den de Jose Sosa’yı kilitleme konusunda destek istediği belirtildi.

Kart cezasını Başakşehir mücadelesinde çeken Gökhan Gönül de Trabzonspor mücadelesiyle birlikte formasına kavuşacak. Sağ bek hattında Trabzonspor’un yıldız ismi Nwakaeme’nin karşısında görev yapacak olan Gökhan; Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme'nin koridorunu kapatıp Bordo Mavili ekibin hücum hattını tamamen kapatmaya çalışacak.

İlk etapta rakibin etkili hücum akışını kesmeyi planlayan Siyah Beyazlı teknik adam Sergen Yalçın, ardından orta saha ve kanat hattından rakip kaleye yapılacak hücumların ardından Burak Yılmaz ve Boateng’in golü atıp zaferi getirmesini planlıyor.

Kaynak: İnternet Spor