İyi bir kanat oyuncusu arayan Beşiktaş'ta gündeme gelen son ismin küme düşen Stoke City'nin İsviçreli oyuncusu Xherdan Shaqiri olduğu iddia edildi.

Fikret Orman'ın Stoke City'li yöneticilerle yaptığı görüşme Beşiktaş'ın Ndiaye'yi istediği şeklinde yorumlansa da, Orman'ın Shaqiri için bilgi aldığı iddia edildi.

Şenol Güneş'in "alınması halinde bize güç katar" demesi üzerine Beşiktaş kurmaylarının İngiltere çıkarması yapacağı iddia edildi.

Fikret Orman'ın, 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan, Everton ve West Ham'ın da peşinde olduğu 26 yaşındaki yıldız futbolcu için Stoke City'ye kiralama teklifini sunacağı öğrenildi.

İsviçreli futbolcu Shaqiri bu sezon Stoke City formasıyla 37 karşılaşmaya çıkarken 8 kez fileleri havalandırmayı başardı. İngiliz ekibiyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.



Orta sahasını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı ekibin bu bölge için düşündüğü ilk isim milli futbolcu Nuri Şahin...

Adı bir süredir Beşiktaş'la anılan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacağı iddia edildi.

Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin hakkında Alman basını da bomba bir iddia ortaya attı.

Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'de yer alan habere göre 5,5 sezondur Dortmund forması giyen 29 yaşındaki futbolcu sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Haberde Alman devinin kadroda büyük bir revizyona gitmeyi planladığı ve bu doğrultuda Nuri'nin yanı sıra Marcel Schmelzer ve Gonzalo Castro'nun da başka bir kulübe transferine izin verileceği belirtildi.

Sözleşmesi 2019 yazında bitecek olan yıldız oyuncu, Dortmund formasıyla çıktığı 274 resmi maçta 26 gol atarken, 49 da asist yaptı ve 75 gole direkt katkıda bulundu.



Beşiktaş'ın 10 numara transferi için düşündüğü isimlerin başında Lucas Paqueta geliyor.

Flamengo'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Paqueta, Avrupa transfer piyasasının gözde isimlerinden biri haline geldi.

20 yaşındaki genç oyuncuyla transfer görüşmeleri yapmak için Brezilya'ya bir heyet gönderen Siyah-Beyazlı ekibin bu transferde güçlü rakipleri var.

Daha önce Valencia ve Lazio'nun talip olduğu Paqueta için bir İtalyan devi daha devreye girdi.

İtalyan Corriere dello Sport'un haberine göre Serie A'da üst üste 7. kez şampiyon olan Juventus, 1997 doğumlu oyuncunun transferi için harekete geçti.

Beşiktaş'ın genç yıldız için kesenin ağzını açacağı ifade edildi.

Bu sezon Brezilya Serie A'da 4 maça çıkan Brezilyalı oyuncu 2 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Paqueta'nın kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.