Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yönetimi, yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hedefini yakalamak istiyor.

Siyah Beyazlı kulüp transferdeki rotasını netleştirmek için TFF'nin takım harcama limitlerini açıklamasını bekliyor.

Önümüzdeki sezonun kadro giderini 30 - 35 milyon euro dolaylarına çekmeyi hedefleyen Beşiktaş yönetimi, hem dış hem de iç transferde girişimlerine devam ediyor.

Atiba ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, anlaşma sağlanması durumunda imzaların federasyonun yapacağı açıklamanın ardından atılacağı ifade edildi.

Dış transferde de Alanyaspor ile sözleşmesi biten N’Sakala ile prensip anlaşması yapıldığı çıkan iddialar arasında.

Beşiktaş'ta kiralık oyuncuların durumu da yavaş yavaş belli oluyor.

Diaby ve Boateng ile yolların ayrılacağı belirtilirken, başarılı teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Elneny’in kalması yönünde rapor verdiği, Siyah Beyazlı yönetimin de hem Mısırlı oyuncuyla hem de Premier Lig ekibi Arsenal ile görüşeceği ifade ediliyor.

Takım harcama bütçesinde yer açabilmesi için oyuncu satışına da sıcak bakan yönetim, Vida’ya gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

Siyah Beyazlı takım, İtalya ve Suudi Arabistan’dan talipleri olan Hırvat stoper için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği belirtiliyor.

Önümüzdeki günlerde bu takımlarla görüşecek olan Beşiktaş yönetimi, anlaşma sağlanması durumunda gelecek bonservis bedeliyle de takımı güçlendirmeyi planlıyor.

Kaynak: TRT Spor