Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlaymayı garantileyen Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Siyah - beyazlılar uzun süredir takip ettikleri Dinamo Kiev'de forma giyen Hırvat stoper Domagoj Vida'yı transfer etmek için girişimlere başladı. Transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Manchester Cityli oyuncu Eliaquim Mangala'dan aradığını bulamayan Beşiktaş rotayı Domagoj Vida'ya çevirdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya gidecek. Dinamo Kiev yetkilileriyle görüşecek olan Fikret Orman'ın transferi sonlandırması bekleniyor. Eğer transfer gerçekleşirse gelecek sezon Beşiktaş savunmasında Vida ve Marcelo birlikte görev yapacak.

KISACA DOMAGOJ VIDA...

29 Nisan 1989 tarihinde o dönemki adıyla Yugoslavya'da dünyaya gelen Domagoj Vida, futbol eğitimini Jedinstvo Donji Miholjac takımında başladı. Ardından Osijek takımına transfer oldu. Profesyonelliğe de bu takımda adım adan Vida ardından sırasıyla, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb ve Dinamo Kiev takımlarının formasını giydi.

Hırvatistan Milli Takımı'nın her yaş kategorisinde forma giyen yıldız oyuncu bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 39 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

Goalbien