Beşiktaş forması ile iki maça çıkmasına rağmen dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic hem yönetimi hem taraftarı sergilediği performans ile kendisine hayran bırakmayı başardı.

Milliyet'te yer alan habere göre; tecrübeli futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Borussia Dortmund maçındaki performansı rakamlara da yansıdı.

81 kez pas deneyen ve bu alanda Josef de Souza ve Montero'dan sonra üçüncü sırada gelen Pjanic yüzde 90.1 isabet oranını yakaladı. Yaptığı ortalarla da dikkatleri üzerine çeken Siyah Beyazlı futbolcu 5 ortasında yüzde 60 isabet sağladı.

Maçın ardından özellikle Pjanic ve Batshuayi'nin performansını çok beğenen Beşiktaş yönetiminin, "Bu iki futbolcuyu da iyi ki almışız. Pjanic hala Barcelona ve Real Madrid seviyesinde bir oyuncu. İnşallah sezon sonunda alabiliriz. Ayrıca Montero da ortaya koyduğu performansla doğru bir tercih olduğunu gösterdi" dedikleri ifade edildi.

Öte yandan Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın da maçtan sonra Pjanic ile görüştüğü ve kendisine elinden geleni yaptığını söylediği belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç