Dilmen, NTV Spor ekranlarında özetle açıklamalarda bulundu:

"64. dakikada boksörler havlu atar ya, o tarz oldu. Eto’o’nun karşı karşıya pozisyonu hariç pozisyon bulamadılar zaten.”

“Bunlar hep oyuncuların hem fiziksel hem de mental olarak yorgunluğuna sebep oldu. 4. yıl şampiyonluk Galatasaray’da var. 3 yıl şampiyonluk, ben hissediyorum bu yorgunluğu. Şenol Güneş’in otoriter ve sürekli isteme arzusu takımı dinç ve diri tutuyor.”

Çok sert bir kupa maçıyla başladılar. Gergin ve olayların olduğu… Bu yıl Şenol Güneş’in bu maç üzerinden gedirsek haksızlık olur ama, zekice rotasyonu çok iyi kullanması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi oynayacaklar, sezon çok yıpratıcı olacak. Kadro derinliği ise Güneş kullanabilirse çok iyi.”

Antalyaspor hep oyunun içinde oldu. Beşiktaş 2 golü duran toptan buldu. Fenerbahçe bir duran top, ikinci golü 33 santim ofsayttan oldu. Cüneyt Çakır’ın verdiği saçma sapan penaltı kararı bir kenara bırakırsak Beşiktaş kalecisi Tolga, Nişantaşı’nda yürüse herkes tanır.”

İlk yarı hayal kırıklığı yaratmadı. Antalyaspor’un aldığı her sonuca tamam derim, şaşırmam yani… Beşiktaş’ın üzerine gitmeye çalıştılar, çok pozisyon bulamadılar ama öyle oldu. Pepe birincide vurdu, direğe çarptı. İkincide vurdu golü attı.”

Şenol Güneş, herkese oynayın diyor. Pepe 5-6 gol atar zaten. Geldiği kulüp yarım saat sonra Süper Kupa maçına çıkacak. Öyle bir oyuncu alıyorsunuz ki bundan bir ay önce Konfederasyon Maçı’nda oynadı, ligde ilk maçında gol atıyor.”

“Oynamayan 11’i Beşiktaş’ın çok güçlü. Beşiktaş’ı hazır görmedim. Maçın seyircisiz olması buna büyük bir etken olabilir.”