4 sezon önce Kolombiya takımı Millonarios'tan transfer edildikten sonra son 3 sezonu çeşitli takımlarda kiralık olarak geçiren Pedro, yeni sezonda da Şenol Güneş'in düşünmediği isimlerin başında geliyor.
Kendine kulüp bulması istenen Kolombiyalı stopere kiralık oynadığı Millonarios'un ilgisinin yanı sıra Portekiz'den Vitoria Guimares'in de talip olduğu iddia edildi. Portekiz Gazetesi Abola'nın haberine göre Guimares takımının transfer etmek istediği stoperler arasında Pedro Franco da bulunuyor ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Siyah_beyazlı takımın tercihi ise sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Franco'yu kiralık olarak değil bonservis ödeyecek bir takıma göndermek.
Kaynak: DHA
Beşiktaşlı futbolcuya sürpriz talip
Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'ya Portekiz'den talip çıktı.

YORUM EKLE
1
Galatasaray kamp için Slovakya'ya gidecek
2
Kayserispor Oğuzhan Berber'i transfer etti
3
Başakşehir transferde durmuyor
4
Kroos'a City kancası
5
Milliler galibiyetle başladı
6
Maicon imzayı attı
7
Kayserispor Sabri Sarıoğlu için teklif yaptı
8
Abdullah Avcı, Sneijder hakkında şok açıklamalar...
9
Ozan Tufan ispanya yolunda
10
Aykut Kocaman'dan ilk açıklama!
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER