Beşiktaş’ta Gökhan Töre krizi

Beşiktaş yönetimi, EURO 2016'da yer alarak kendini gösterecek futbolcuları yüksek fiyatla satmayı planlıyor. Ancak, İzlanda maçındaki kırmızı kart nedeniyle ceza alması gündemde olan Töre'nin turnuvayı kaçırma olasılığı canları sıkıyor.

Beşiktaş yönetiminde, Gökhan Töre’nin 2016 Avrupa Şampiyonası’nda yer alamama durumunun sıkıntısı yaşanıyor.

A Milli Futbol Takımımız’ın İzlanda’yı 1-0 yenerek doğrudan katılım vizesi aldığı maçta kırmızı kart gören Töre’nin 3 maç ceza alması gündemde. Bu durumda gruptan çıkamazsak şampiyonada hiç forma giyemeyecek. Siyah-Beyazlı yönetimin ise Fransa’da vitrine çıkarak kendisini göstermesini ve piyasasını artırmasını planladığı futbolcuyu yüksek tekliflerle elden çıkarmayı planladığı öğrenildi. Ceza durumunda bu ihtimal suya düşüyor. Töre’nin kontratı 2019 Haziran’da bitiyor.

Demba Ba taktiği uygulanacak

Kadrodaki diğer futbolcular için de aynı plan düşünülüyor. Eldeki futbolcuları Fransa’da yer alacak ülke milli takımlarına göndermeyi isteyen Siyah-Beyazlılar’ın, oyuncuların burada kendilerini göstermelerini ve gelecek iyi tekliflerle satmayı planladıkları belirtildi. Kartal, geçen sezon Demba Ba’yı 13 milyon euroluk rekor bonservisle satmıştı.