Beşiktaş'ın Dnipro takımından renkerine bağladığı kaleci Denys Boyko, bu sezon sonu şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Akaretler'deki kulüp binasında başkan Fikret Orman ile bir araya gelen Boyko, Beşiktaş kulüp televizyonuna (BJK TV) açıklamalarda bulundu. Hayatında futbolun yerinin önemine dikkat çeken Denys Boyko, " Futbol benim için her şey demek. Bu dönem taraftarımızın desteğiyle daha iyi olacağım. İnşallah bu sene şampiyon da olacağız." diyerek, şöyle konuştu:

"Beşiktaş’ı tercih etmemin sebebi kariyerimde ilerlemekti. Bundan sonra devler liginde de çok iyi olacağız. Bir futbolcu için en önemli şey Avrupa arenasına çıkmaktır ama benim amacım dünyaya ismimi duyurmak. Beni gelip izleyen başkan Fikret Orman’a da ayrıca minnettarım."

Ukraynalı file bekçisi ayrıca daha önce Metalist Kharkiv forması giyen Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Jose Sosa’yı tanıdığını söyledi. Boyko, "Sosa’yı tanıyorum. İyi bir futbolcu kendisi. Bu arada Andreas Beck Rusça biliyormuş. Onun sayesinde takımda herkesle daha da iyi anlaşacağım. Buranın kültürünü ve insanlarını tanımak önceliklerim arasında. Burada uzun yıllar yaşamak istiyorum. Türkçe de öğrenmeyi arzu ediyorum." diye konuştu.