Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Boyko için Dnipro'ya 3.3 milyon Euro ödeyeceği belirtilirken Ukraynalı kaleci, bugün İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, uzun zamandır beklediği kaleci transferini bugün bitiriyor.

Milliyet' in haberine göre Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz gün anlaşmaya vardığı açıklanan Denys Boyko için Dnipro Kulübü'ne 3.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Öte yandan Ukraynalı kalecinin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la 4.5 yıllık bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaleci transferinde önceliği Juventus'tan Neto'ya veren Beşiktaş, Brezilyalı eldivenin ailesinin İstanbul'a gelmek istememesi üzerine bu transferi bitiremedi.

Bu gelişme üzerine yeniden Boyko'ya yönelen ve Ukraynalı file bekçisinin transferinde mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki kaleciyi Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasındaki Trabzonspor maçına yetiştirmeye çalışacak.

Dnipro formasıyla 2.5 yılda 101 resmi maça çıkan Boyko, geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselme başarısı da göstermişti.

KARTAL'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Denys Boyko transferi için Dnipro kulübü ile görüşmelere başlandığını resmen duyurdu. Transferin detaylarının da gün içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.