Beşiktaş’ta adeta yılan hikayesine dönen Mario Gomez’in geleceğinde sonunda mutlu sona çok yaklaşıldı. Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Gomez’le yönetimin, bu hafta içinde masaya oturması bekleniyor.

Halen Kara Kartal’ın 1 yıl daha kiralık sözleşmesinin bulunduğu tecrübeli oyuncunun, bonservisiyle birlikte Fiorentina’dan alınması düşünülüyor.

Türkiye’deki performansı sonrasında uzun bir aradan sonra tekrar Almanya Milli Takımı’na seçilen ve Euro 2016 finallerinde sergilediği futbolla büyük beğeni kazanan Gomez’in, kendisine gelen teklifleri değerlendirdiği ancak hiçbirinin Beşiktaş’ın üzerine çıkamadığı öğrenildi.

Doğum gününü kutladılar

Almanya’nın final oynamasını düşündüğü için Kara Kartal’la yapacağı görüşmeleri erteleyen ancak Panzer’in elenmesi sonrası geleceğini hemen netleştirmek için harekete geçen tecrübeli futbolcu, dün de doğum günü sevinci yaşadı.

31 yaşına giren Gomez’in doğum günü hem Beşiktaş’ın sosyal medya hesaplarından hem de Şampiyonlar Ligi’nin Twitter hesabından kutlandı. Beşiktaş, “Beşiktaşımız’ın şampiyonluğuna büyük katkı yapan Mario Gomez’in doğum gününü kutlarız” derken, Şampiyonlar Ligi de, “Doğum günün kutlu olsun Beşiktaş’ın forveti Mario Gomez” diye yazdı.

Haber Kaynağı: Fanatik