Sabah Gazetesi'ne konuşan Caner Erkin, "Beni en çok isteyen kulübe geldim. Bu tercihim yüzünden çok ağır hakaretler edildi, çirkin yorumlar yapıldı. Biz bu işten ekmek yiyiyoruz..." dedi.

İşte Caner Erkin'in açıklamaları:

"Inter'de talihsiz bir durum oldu ama sonuçta Beşiktaş'a geldim. Yaş olarak gencim, çok farklı yerlerde oynadım ve çok tecrübeler kazandım. Olgunlaştım. Dinamik, çok hırslı, agresif ve istekli bir futbolcuyum. Yaş ilerledikçe başarılı olmayı daha da çok istiyorum. Bazı futbolcular yaş ilerledikçe gerilemeye girer, futboldan sıkılır. Bende bu durum tam tersi. Futbola çok açım. Hala şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Elimden gelen her şeyi Beşiktaş için vermek istiyorum."

"Frank de Boer bana çok önyargılı davrandı. Hiçbir futbolcunun yaşamayacağı bir şey yaşadım. Çok enteresan bir durumdu. Teknik direktör değişikliği olduktan sonra Frank de Boer geldi ve, 'Sen çok iyi ve kariyerli bir futbolcusun. Büyük yeteneklerin var ama ben seni kadroda düşünmüyorum' dedi."

VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

"İnsanlar zannediyor ki, sanki Fenerbahçe'de oynamadığım zaman futbolu bırakacağım. Kötü yorumlar, hakaretler, küfürler, eşim olacak insana yapılan çirkin şeyler… Biz bu işten ekmek yiyoruz. Hakaret ettikleri kişilerin ailesini hiç düşünmüyorlar. Kendi aileleri yok mu? Kendilerine böyle hakaretler gelse ne hissederler? Bana küfür edenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum."

YEDEK KALMAK SIKINTI OLMAZ

"Takımın iyi olması için her zaman olduğu gibi elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Beşiktaş'ın gücüne güç katacağız. Zaten Beşiktaş'ta kaliteli futbolcular vardı. Şimdi yeni futbolcular da katıldı. Bu hocanın işini zorlaştırır ancak bu keyifli bir zorlaştırma olacak. Takımda büyük rekabet var. Her futbolcu yedek kaldığında üzülür ancak bunu kimsenin sıkıntı yapacağını, kimsenin hocaya kızacağını düşünmüyorum. Herkes Şenol Hoca'nın adaletine inanıyor."

FATİH TERİM ÇAĞIRIRSA...

Milli Takım'da görev yapmaya her zaman hazırız. O formayı milli duygularla giyiyoruz. Sonuçta biz Türküz. Televizyondan da izlediğimizde aynı duyguları yaşıyoruz. Kadroya alınmamam hocanın tercihi. Buna saygı duymak lazım. Fatih Hoca şimdi çağırmadı, belki ileride çağırır. Çağırdığında da her zaman koşa koşa giderim."