Süper Lig'de Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta maçın ardından soyunma odasında Caner Erkin ile Anderson Talisca arasında şok bir kavga yaşandığı konuşuldu.

Beyaz TV'nin iddiasına göre maçtan sonra soyunma odasında, Talisca'nın bireysel oynamasına sinirlenen Caner Erkin, Brezilyalı oyuncuya "Sen bu takımın üzerinde oynamaya çalışıyorsun. Bize pas atmıyorsun." dedi ve takım arkadaşına Türkçe olarak küfürler etti. Caner'in bu sözlerinin tercüme edilmesinin ardından Talisca'nın takım arkadaşına uçan tekme attığı ve Brezilyalı yıldızın güçlükle yatıştırıldığı iddia edildi.

Beşiktaş yalanladı

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak şu ifadeleri kullandı;

''Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma  odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır.

Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir.''


Talisca ve Caner'den birlik, beraberlik mesajı

Olayın kahramanları Anderson Talisca ve Caner Erkin, gecenin ilerleyen saatlerinde Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Talisca, Caner ile birlikte olan bir maç fotoğrafını paylaşarak, ''Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye, sevindirmeye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Caner Erkin ise ''En büyük Beşiktaş'' yazılı bir resim paylaşarak, ''Her şey takımın iyiliği için. En büyük Beşiktaş'' dedi.