Beşiktaş hakkında Meksika'da ilginç bir transfer söylentisi ortaya atıldı. İddiaya göre Siyah-Beyazlılar ocakta İngiliz kulüplerinin talip olduğu yıldız golcüsü Cenk Tosun'u satıp, Tigers'da forma giyen Fransız forvet Andre Pierre Gignac'ı kadrosuna katacak. Fransız yıldız daha önce de pek çok kez Beşiktaş'ın transfer gündemine gelmesine rağmen, bonservis bedelinin yüksekliği nedeniyle bu iş gerçekleşmemişti. Ancak şimdi şartların Beşiktaş'ın lehine olduğu ve ön görüşmelerin yapıldığı da vurgulandı.
SÖZLEŞME 30 HAZİRAN'DA BİTİYOR
Sezon sonu Tigers'la sözleşmesi sona erecek olan Gignac, 2018 Haziran sonunda serbest kalıyor. Meksika basınına göre mukavelenin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Gignac, Beşiktaş'la yaptığı görüşmelerde şartlar konusunda anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu Avrupa'ya dönmek istediğini ve Beşiktaş'a gitmesi için kolaylık gösterilmesini de yönetimden talep etti. Fransız oyuncu, sezon sonunda gerçekleşecek olan bu transferin ocakta tamamlanıp, imzaların atılmasını da umut ediyor.
NEGREDO'YA YENİ RAKİP OLACAK
Mercato365 sitesinde yer alan haberde de Beşiktaş'ın Alvaro Negredo'da yaşadığı hayal kırıklığını, Gignac'ı alarak bitirmek istediği öne sürüldü. Fransız oyuncunun da Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve iddialı hedefleri olan Beşiktaş'ı istediğini yazdı. Gignac bu sezon Meksika Ligi'nde geride kalan 16 haftanın 14'ünde forma giydi. Fransız oyuncu takımına 4 gol ve 3 asistlik önemli bir katkı sağladı. Meksika ekibi Tigers, ligde lider Monterrey'in 1 puan ardından ikinci sırada bulunuyor.