Beşiktaş’ta takımın yıldızları Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre’nin taliplerinin çıktığının iddia edilmesi taraftarların keyfini kaçırdı. Portekizli yıldızı eski kulübü Sporting Lizbon’un istediği, Töre’yi ise Arsene Wenger’in ekibi Arsenal’in izlettirdiğinin öne sürülmesi gündeme bomba gibi düştü. Yönetim kanadının bu konudaki görüşü ise son derece net.

“İki isme de ihtiyacımız var”

Her iki oyuncunun da kalitelerinin belli olduğunun altını çizen yönetimin, “İki isim de hangi takıma koyarsanız koyun oynar. İsteniyor olmaları son derece doğal. Ancak, uzun maratonda her iki isme de ihtiyacımız var. Resmi olarak gelecek bir teklif olursa bile değerlendirilmesi söz konusu olamaz. Ancak, sezon sonunda tatminkâr bir taleple kapımız çalınırsa o zaman düşünürüz” görüşünü belirtti.

“Herkes yan yana oynar”

Yönetimin, iki oyuncunun bir arada oynayamayacağı yönündeki görüşlere karşı tavrı da son derece açık. Yöneticilerin, “Kaliteli oyuncular her zaman, her yerde kendilerini ortaya koyarlar. Zamanında Sergen-Tümer Metin için de böyle şeyler gündeme gelmişti. Bunların somut bir temeli yok. Kadro 11 kişi. Herkes yan yana çıkar oynar” fikrini savundukları kaydedildi.

Bugün