Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bursaspor'a transfer olan Tomas Sivok, ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu Beşiktaş'ta yaşadığı sakatlık sürecinden de bahsederken ilginç ifadeler kullandı.

''KOLAR HAYATIMI KURTARDI''

Sivok, doktorunu değiştirdikten sonra sağlığına kavuştuğunu söylerken ''Artık tamamen hazır durumdayım. Bir kez daha Kolar'a teşekkür etmek istiyorum. Benim hayatımı kurtardı. Beşiktaş'taki doktorum bana yaklaşık 20 iğne verdi ancak hiçbir şey değişmedi. Kolar ise ayakkabımın tabanını değiştirdi ve sadece bir iğneyle iki hafta içinde beni hazır hale getirdi. Sanki büyü yapmış gibiydi'' dedi.

''DOKTOR DEĞİL, VETERİNER GİBİ...''

Tecrübeli Çek savunmacı, Beşiktaş'ta kendi sağlığı ile ilgilenen doktorlar hakkında da ilginç ifadeler kullanırken, ''Herkes hata yapabilir, ancak Beşiktaş'taki doktorla sorun yaşayan tek kişi ben değildim. Doktor değil sanki veteriner gibiydi. Bana da veteriner gibi davranıyordu. Bittiği için çok mutluyum. Muhtemelen kariyerim boyunca karşılaştığım en kötü insandı. Profesör Kolar hayatımı kurtardı'' ifadelerini kullandı.

Kaynak : Sporx