Dünya devi Barcelona’dan geçen sezon Sivasspor’a kiralanan Brezilyalı yıldız Douglas, Kırmızı-Beyazlı formayla ortaya koyduğu başarılı performansla kısa sürede tüm kulüplerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Dönemin sona ermesinin ardından hem İspanyol ekibi Barcelona hem de Sivasspor’la anlaşması biten 28 yaşındaki Douglas, Kara-kartalın radarına girmişti.

Son 2 sezondur transfer hedefleri arasında yer alan tecrübeli oyuncuyu bu kez renklerine bağlamak için harekete geçen yönetim, oyuncunun menajeriyle seneliği 1.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözlü anlaşma sağlamıştı.

Başarılı Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da transferine onay verdiği Brezilyalı yıldız oyuncunun, son görüşmelerin ardından resmi sözleşmeyi imzalayıp Beşiktaş’ın 8 Temmuz’da İstanbul’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılması bekleniyor.

Geçen sezon Süper Lig ekibi Sivasspor formasıyla 32 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Douglas, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekmişti. Başarılı futbolcu, kariyerinde daha önce; Barcelona, Benfica, Sporting Gijon ve Sao Paulo gibi kulüplerde de forma giymişti.

KAYNAK : SÜPERHABER