Süper Lig'de Beşiktaş'ın Ghezzal ve N'Koudou'nun (2) golleri ile 3-1 kazanılan karşılaşmanın ardından Siyah Beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı yönetici Kocadağ'ın açıklamaları şu şekilde;

"Cüneyt hoca bizi dünyada temsil eden bir hakem, saygımız var ama bu akşam gösterdiği performans ona çok yakışmadı. Verilmeyen penaltı var, Pedro özellikle sahada nasıl kaldı, hayretler içinde izledik. Kayserispor'u maçta tuttu."

"Sene başından beri 3-4 yöneticiyle kamera karşısına geçenler, son birkaç haftadır sessiz sakin kalıyorlar. Her maç sonunda çıkıp iPad'lerle sunumlar yapıp algı yaratanlar, ne MHK'yı, ne hakem camiasını, ne federasyonu, ne yayıncı kuruluşu bıraktılar."

"FETÖ var, devlet müdahale etsin, sokağa dökecekler diyenler, yerden yere vuranlar, son birkaç maçtır, özellikle Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra sessizliğe büründüler. Memnuniyetsizlik gitti, memnuniyet geldi, kaçırdığımız bir şey mi var?"

"Bir memnuniyet oluşmuş, yoksa her maç sonunda 3-4 yönetici ve iPadlerle sunum yapanlar, VAR çizgisi çeken adamın evindeki ailesine kadar alıştırılması gerekiyor denen adamlar sessizliğe büründüler."

"Arefeyi gösterdik, bayramı göstermeyeceğiz"