Beşiktaş Kulübü lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazalarının Üsküdar şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Mağazanın açılışında, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Metin Albayrak ve Emre Kocadağ ile futbol takımının genç kalecisi Güney Güvenç de hazır bulundu. Yeni mağazanın, Kartal Yuvası şubelerinin 69'uncusu ve en büyüğü olduğu belirtilirken, 2015 yılının toplam 70 mağazaya ulaşılarak tamamlanacağı vurgulandı. Beşiktaşlı taraftarlar açılışa büyük ilgi gösterirken, Günay Güvenç'ten imza alıp, birlikte fotoğraf çektirdi. Kaleci transferi konusu Açılışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Günay Güvenç, Beşiktaş'ın gündemindeki kaleci transferi konusuna değindi.

Gündemde kaleci transferi olduğunun aktarılması üzerine Günay, "Ben bu soruya cevap veremem. Önümüzde önemli bir Osmanlıspor maçı var ve ona odaklandım. Gerisine hocamız, yöneticilerimiz, başkanımız karar verir. Karar ne olursa olsun, Beşiktaş'ın menfaatleri içindir. Şu an ilk devrenin tamamlanması önümüzde 2 lig maçımız var. Bu müsabakalara odaklanalım ve kazanalım. Gerisine idarecilerimiz karar verir" diye konuştu. Galatasaray karşısında alınan derbi galibiyetinin ardından takımdaki durumun nasıl olduğu yönündeki soruya ise genç file bekçisi, "Osmanlıspor maçı ile geride kalan Galatasaray maçı aynı bizim için. Yine alınacak 3 puan var. Biz iyi bir hava yakaladık ve bu zaten belli. İyi futbol oynuyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım. Lig uzun bir maraton. Biz bu yıl kendimizden eminiz. İnşallah böyle devam ederiz" değerlendirmesinde bulundu. Albayrak araya girdi Kaleci transferiyle ilgili Günay'a yöneltilen sorular üzerine araya giren Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "Beşiktaş'ın formasını giyen her futbolcu bizim için önemli ve değerlidir" dedi.

"Kaleye Tolga Zengin kaptanımız geçerse, Günay ona destek olur. Günay görev alırsa da Tolga ona destek verir. Abi kardeş havasında gider" değerlendirmesinde bulunan Albayrak, şunları kaydetti: "Eğer üçüncü bir kaleci gelirse de rekabet olur. Kim iyi oynarsa o kaleye geçer. Biz gol yediğimizde ve yenildiğimizde takım olarak mağlup oluyoruz. Galip geldiğimizde de yine takım olarak kazanıyoruz. Çok iyi bir hava yakaladık. Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Başkanımızdan yönetimimize, teknik heyetimize, futbolcumuza ve taraftarımıza kadar bir hedef koyduk. O hedef doğrultusunda da gidiyoruz. İnşallah Osmanlıspor'u da yenip İstanbul'a lider olarak döneceğiz."